Anholdt med benzin på tøjet efter skyderi

Der blev skudt og kastet med benzinbomber under et opgør mellem to grupper af unge indvandrere fra Brøndby Strand og Avedøre Stationsby. 26-årig kræves fængslet

Politiet ledte i aftes efter patronhylstre, men fandt ingen. I stedet blev der fundet fem benzinbomber.(Foto: Kenneth Meyer)
Politiet ledte i aftes efter patronhylstre, men fandt ingen. I stedet blev der fundet fem benzinbomber.(Foto: Kenneth Meyer)

En 26-årig fra Brøndby Strand blev anholdt med benzin på tøjet efter et opgør i Avedøre Stationsby sent i aftes, hvor der blev skudt og kastet med molotovcocktails.

Politiet kræver tirsdag eftermiddag den 26-årige varetægtsfængslet, sigtet for deltagelse i et planlagt opgør.

- Vi mener, at de to grupper stødte sammen efter forudgående aftale. Meget tyder på, at de har forberedt sig på opgøret, blandt andet ved at fremstille molotovcocktails, siger efterforskningsleder Sten Ørskov Larsen, Københavns Vestegns politi.

En gruppe på 15-20 unge fra Brødnby Strand var i opgør med en større gruppe fra Avedøre Stationsby ved Sadelmagerporten, Hjulmagerporten og Naverporten. Vidner har set en pistol og hørt fire-fem skud, men ingen er tilsyneladende ramt.

Politiet forsætter undersøgelserne på stedet i dag for at finde projektiler eller patronhylstre.

- Der har været en hændelse tidligere mellem de to grupper. Vi har hørt rygter om et motiv, men det er ikke klarlagt. Under alle omstændigheder virker det som en mindre ting, der slet ikke står mål med anvendelsen af skydevåben og benzinbomber, siger Sten Ørskov Larsen.

Politiet fandt de fem benzinbomber i området. Tre var intakte, mens to var kastet og smadret, men ikke antændt.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere