Sandberg fik 600.000 kroner for bog

Ekstra Bladets Forlag har betalt 600.000 kr. til rockeren Brian Sandberg i forskud på hans bog "Gangster". Men politiet har taget pengene. Hetz, mener Sandberg

Ekstra Bladets Forlag har overført 600.000 kroner til rockeren Brian Sandbergs konto i forskud på hans bog "Gangster", der udkom i foråret.

Sandberg sidder for tiden varetægtsfængslet, sigtet for at stå bag to drabsforsøg på rivaler fra den københavnske underverden.

Men ikke så snart havde Sandbergs konto fået det klækkelige boost, før politiet konfiskerede hele forskuddet.

Det skete med den begrundelse, at beløbet skal dække sagsomkostningerne i de to attentatsager. Og det vil rockeren i den hvide vest ikke finde sig i.

- Han føler, at det er noget personligt fra politiets side, fortæller hans forsvarer, Michael Juul Eriksen.

- Og jeg må sige, at jeg aldrig har set noget lignende. Når politiet tager pengene, før sagen er afsluttet, så dømmer de ham jo på forhånd, påpeger advokaten med henvisning til, at man kun betaler sagsomkostninger, hvis man bliver dømt.

I sidste uge blåstemplede Københavns Byret politiets konfiskation af Sandbergs forskud, men den kendelse har stifteren af Hells Angels håndlangerorganisation, AK81, nu kæret til Østre Landsret, oplyser Michael Juul Eriksen.

Fredag var Sandberg igen i retten, denne gang som vidne i en sag, hvor han selv blev beskudt på en juicebar i det indre København.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen