Biltyv tiltalt for at voldtage sin svigerinde

En mand, der i 2008 blev dømt for at invalidere en norsk kvinde ved at køre over hende i en stjålen bil, sidder nu tiltalt for at voldtage sin egen mindreårige svigerinde

En 30-årig mand fra Haslev-egnen sad i går på anklagebænken ved Retten i Næstved. Han skal ifølge tiltalen have voldtaget sin kun 14-årige svigerinde på p-pladsen ved Rønnede Golfklub en sen sommeraften i 2009, og så har han angiveligt med lumre sms'er forsøgt at få sin ligeledes 14-årige kusine til at besøge ham i fængslet for at dyrke sex. Det skriver DAGBLADET Køge.

Den 30-årige blev i juni 2008 idømt tre et halvt års fængsel for at stjæle en bil ved Bilka i Næstved, hvorefter han pløjede ind i en menneskemængde, ramte en 38-årig norsk kvinde, som blev trukket 10 meter under bilen, og som nu er invalideret for livet.

Det var på udgang i forbindelse med afsoning af den straf, at han en weekend sidste sommer angiveligt forgreb sig på sin kones kun 14-årige søster.

Ved sin side har den 30-årige mand en forsvarer af de mere celebre. Det er Finn Walther Petersen, som var tilknyttet Anni Fønsby i sagen om hendes formodede bordelvirksomhed, og så har han tidligere repræsenteret den formodede leder af den gruppe gerningsmænd, som skød vildt om sig på Christiania og dræbte én.

Foreløbig har manden erkendt at have haft sex med den 14-årige svigerinde, endda flere gange den pågældende weekend. Men at han havde haft til hensigt at dyrke sex med sin 14-årige kusine, det afviser han pure, skriver DAGBLADET Køge.