Hoppede på voldsoffer

Voldsmænd hoppede på offer, da indvandrere og AK81'ere kom i slagsmål på Femøren på Amager

Sct. Hans-festlighederne på Femøren på Amager fik et kedeligt efterspil da en gruppe indvandrere og AK81'ere kom i slagsmål klokken 01.15 i nat.

To af mændene fra indvandrergruppen - to 22-årige mænd - blev slået med en jernstang, og voldsmændene hoppede efterfølgende på den ene af de 22-årige.

- Han er blevet overført fra Amager Hospital til Rigshospitalet med skader på nyrerne. Det andet offer er kommet knap så meget til skade, uden at jeg er inde i detaljerne, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Gunnar Nørager, til ekstrabladet.dk.

Politiet har efterfølgende anholdt seks mænd.

- De to blev udpeget af vidner på stedet og anholdt ude på Femøren, mens fire andre blev anholdt i en taxi - nogle af dem havde blod på tøjet. Samtidig fandt vi et blodigt jernrør i en bil på Lindgreens Allé, som vi mener, er blevet brugt ved overfaldet. Vi har ikke afhørt nogle af de anholdte endnu og skal først op af formiddagen til at danne os et overblik over, hvad der skete, og hvilken rolle de enkelte personer spillede, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Gunnar Nørager, til ekstrabladet.dk.

Københavns Politi oplyser torsdag morgen til Ritzau, at flere af de anholdte har tilknytning til AK81.