67-årig kørt over af trailer

67-årig kvinde kom ind under trailer i Helsingør

Den 67-årige kvinde blev kørt over af det ene hjulpar på denne trailer. (Foto: Allan Andersen)
Den 67-årige kvinde blev kørt over af det ene hjulpar på denne trailer. (Foto: Allan Andersen)

En 67-årig kvinde er kørt til Rigshospitalets Traumecenter med hvad der i første omgang betegnes som 'ikke livstruende skader' efter en ulykke i gågaden Sct. Olaigade i Helsingør klokken 12.49 i dag.

En personbil kom - helt i overensstemmelse med færdselsreglerne - kørende ad gågaden med en flyttetrailer med en egenvægt på 510 kilo på slæb. I traileren var der en sofa og to stole, så trailerens maksimale vægt har ikke oversteget 650 kilo, vurderer politiet.

- Føreren af personbilen var opmærksom på, at der i en port stod en ældre dame, og han kørte ganske forsigtigt forbi og passerede hende i personbilen. Umiddelbart efter mærkede han, at traileren kørte over noget, og han standsede straks bilen og hoppede ud. På jorden lå den ældre kvinde fra porten og var blevet kørt over af det ene af trailerens hjulpar, siger talsmand for Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, til ekstrabladet.dk.

Føreren af bilen var efterfølgende meget chokeret og ked af hændelsen.

- Vi skal selvfølgelig have talt med diverse vidner, men umiddelbart lader det til, at der er tale om et hændeligt uheld, og at der ikke er noget at klandre føreren af personbilen for. Om kvinden er faldet og røget ind under traileren ved vi endnu ikke, men føreren har efter det foreløbig oplyste kørt helt efter reglerne, siger Henrik Suhr.

Den 67-årig kvinde blev efter ulykken kørt til Rigshospitalets Traumecenter.

- Den umiddelbare vurdering efter ulykken var, at hun ikke var i livsfare. Lægerne skal nu undersøge hende grundigt for eventuelle indre kvæstelser, siger Henrik Suhr til ekstrabladet.dk.