Netto lukker butik på Nørrebro efter ny hærværk

Ruderne blev i nat smadret på den Netto, der i sidste uge var skueplads for et overfald på butikkens personale

Håndværkere var i dag ved at sætte træplader op oven på de smadrede vinduer. (Foto:Kristian Linnemann)
Håndværkere var i dag ved at sætte træplader op oven på de smadrede vinduer. (Foto:Kristian Linnemann)

I går aftes blev flere medarbejdere i Netto i Blåggårdsgade på indre Nørrebro i København forulempet, da de skulle lukke butikken. Det samme skete tirsdag morgen, da medarbejderne mødte på arbejde. I de mellemliggende nattetimer havde gerningsmænd smadret butikkens ruder ud mod Blågaardsgade.

Disse hændelser, kombineret med sidste uges voldelige overfald på ansatte i butikken, får nu Nettos ledelse til at lukke den omstridte Netto-butik. I første omgang i to uger.

- Vi har netop besluttet, at butikken skal forblive lukket i foreløbig to uger. I den periode vil vi forsøge at skabe dialog med lokalsamfundet, politiet og kommunen. Derefter vil vi tage stilling til, om butikken skal genåbne, siger Direktør i Netto Danmark, Morten Kaas til ekstrabladet.dk

Ærgeligt for lokalsamfundet
Moten Kaas fortæller, at medarbejdere i morges blev skubbet til og truet på livet, da de ankom til butikken.

- Jeg synes, det er ærgeligt for lokalbefolkningen omkring Blågaardsgade, at de nu ikke længere kan få billige dagligvarer i Netto-butikken. Men vi skal have en dialog med lokalsamfundet for at få styr på situationen, siger han til ekstrabladet.dk.