Netto-voldsmand 10 dage i varetægt

En 22-årig mand er varetægtsfængslet i foreløbig 10 dage efter at have overfaldet to ansatte i Netto-forretningen i Blågårdsgade på Nørrebro i København

I foreløbig 10 dage skal en 22-årig mand sidde varetægtsfængslet for at have overfaldet, slået og sparket to ansatte i Netto-forretningen i Blågårdsgade på Nørrebro i København onsdag aften.

Der er tale om en 22-årig mand med anden etnisk baggrund, som er født i Danmark. Han blev fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre og er yderligere beskyttet af navneforbud.

De to Netto-medarbejdere måtte efter overfaldet begge en tur på skadestuen med lettere kvæstelser, og torsdag morgen hyrede forretningen en fuldtidsvagt til at passe på de ansatte i butikken.

Politiet mangler stadig at få fat på yderligere to unge mænd, der også deltog i overfaldet.

De unge mænd blev vrede over, at de blev bedt om at skifte kø, fordi et kasseapparat ikke virkede.

Signalement af de to gerningsmænd samt to vidner fra personkredsen omkring gerningsmændene:

Gerningsmand, A: Mand, udlænding, 25-35 år, 170-180 cm høj, trænet af bygning. Iført mellemblå, langærmet trøje med v-hals og mørke bukser.

Vidne, B: Mand, udlænding, 25-35 år, ca. 180 cm høj, alm. til kraftig af bygning, skaldet. Iført sorte solbriller med lyse stænger, mørk jakke, rød- og gråstribet trjøje med v-hals og sorte sko med hvide aftegninger.

Vidne, C: Mand, udlænding, 25-35 år, ca. 180 cm høj, fedladen, kort hår. Iført orange Barcelona-trøje, blå bukser og sandaler.

Gerningsmand, D: Mand, udlænding, sandsynligvis mulat, 25-35 år, 180-190 cm høj, spinkel af bygning. Iført hvid, langærmet trøje og blå bukser.