Så mange ting havde fange i numsen

Forbløffede fængselsbetjente fandt flere forskellige effekter, bl.a. hashpibe og tatoveringsudstyr, i fanges endetarm

En indsat i fængslet Chelan County Regional Justice Center i byen Wenatchee i USA har fået fængselspersonlaet til at tabe underkæberne.

Manden, 24-årige Gavin Stanger, mødte op for at afsone tre dages fængsel, og man må sige, at han havde pakket rigeligt til opholdet - i endetarmen vel at mærke.

Tatoverinsnåle og tobak
Ifølge politichef John Kruse fra politiet i Wenatchee kom følgende effekter ud af Gavin Stanger:

En grøn lighter, adskillige stykker cigaretrullepapir, en pose tobak (ca. 30 gram), en flaske tatoveringsblæk, otte tatoveringsnåle, en hashpibe (ca. 2,5 cm lang) og en mindre mængde hash.

- Vi undrede os alle over, hvordan man får alt det derop. Især tobakken var imponerende, siger Kruse til wenatcheeworld.com.

Fandt plasticpose og tape
Det lykkedes den 24-årige mand at smugle varerne forbi kropsvisitering, da han kom for at afsone. Men halvanden time inde i afsoningen fandt politiet en plasticpose og noget gaffertape i cellens toiletkumme.

Gavin Stanger, som skulle afsone den korte straf for offentlig uorden, erkendte efterfølgende udåden, og kan nu se frem til ekstrastraf for at smugle ulovlige effekter ind i et fængsel, skriver wenatcheeworld.com.