Zobels pusher fik 8 år

Den 37-årige storpusher, som har et indgående kendskab til jetsetdronningen Rigmor Zobel, er dømt for narkolager

Rigmor Zobels pusher kan nu se frem til otte år bag tremmer for at holde narkolager på Nørrebro og sælge stoffet videre.(Foto: Privatfoto/DR)
Rigmor Zobels pusher kan nu se frem til otte år bag tremmer for at holde narkolager på Nørrebro og sælge stoffet videre.(Foto: Privatfoto/DR)

BYRETTEN (ekstrabladet.dk): Han tilstod at have opbevaret 855 gram kokain for nogle kammerater i en Nørrebro-lejlighed, der blev brugt som narkolager, når kunderne ringede og manglede snus til næsen.

Han tilstod også at have vidersolgt 140 gram kokain til venner og bekendte og andre sne-trængende kunder. Til gengæld nægtede han at have solgt narko til den omtalte jetsetdronning Rigmor Zobel. Indrømmelserne koster nu den 37-årige storpusher Jim Latrache otte års fængsel.

Mens anklageren krævede ham ni år bag tremmer, mente forsvarer Michael Juul Eriksen, at straffen burde holdes til fire år - plus de ca. 1000 dages reststraf, som Jim Latrache fortsat har tilbage fra en tidligere narkodom. Altså en straf på i alt seks års fængsel.

Skyldte 85.000 kr.
Dommeren valgte dog at nærme sig anklagerens ønske og idømte den 37-årige tidligere narkodømte Latrache otte års fængsel.

Ifølge pusheren skyldte han 85.000 kr. til nogle ukendte bagmænd, men da han blev ramt af en bil og dermed blev uarbejdsdygtig og altså ikke kunne lægge de 5.000 kr. hver måned, som det var aftalt, følte han sig angiveligt nødsaget til at hjælpe til som narkokurér.

Nægter affære med Zobel
Pusherens narkosag er kørt separat fra hans nære veninde og kunde Rigmor Zobel, med hvem han ellers stod side om side med i anklageskriftet. Under tilståelsessagen her til morgen lod Michael Juul Eriksen det være klart, at Latrache nægter at have solgt stoffer til Zobel samt at have haft en affære med hende.

Rigmor Zobel bedyrede ellers selv under narkosagen mod hende, at hun havde et crush på pusheren, fordi ægteskabet gik dårligt, og det angiveligt var årsagen til deres mange møder og telefonsamtaler. Rigmandsdatteren var dog ikke mødt op i byretten for at støtte sin tidligere flamme.

Jim Latrache udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.