Pia K. til Lundin: Du burde samle nogle tøjklemmer

Peter Lundin aka Bjarne Skounborg har oprettet en facebook-profil med et bizart billede. Her poserer han nemlig glad ved siden af arvefjenden Pia Kjærsgaard

Det er denne billedmanipulation med Pia Kjærsgaard og Peter Lundin, der får smilet til blegne på DF-formanden. Hun vil nu kræve billedet fjernet og mener Lundin i stedet burde samle nogle tøjklemmer. (Foto: facebook)
Det er denne billedmanipulation med Pia Kjærsgaard og Peter Lundin, der får smilet til blegne på DF-formanden. Hun vil nu kræve billedet fjernet og mener Lundin i stedet burde samle nogle tøjklemmer. (Foto: facebook)

Lovlydigheden Pia Kjærsgaard og firedobbelt morder Peter Lundin side og side foran Christiansborg? Det lyder næsten for spøjst til at være sandt. Og det er det efter alt at dømme også.

Selvom de to arvefjender bogstaveligt talt optræder sort på hvidt, side om side, og begge med tandsættene stort set i fuldt billedes bredde, så er det dog en tydelig manipulation.

- Naturligvis er det en manipulation. Jeg ville aldrig sidde sammen med ham. Selv da han lagde sag an mod mig, hvilken han jo tabte med et brag, nægtede jeg at møde i retten. Han er for simpel og for afskyvækkende en person til at være sammen med, siger Pia Kjærsgaard næsten træt til ekstrabladet.dk.

'Han trænger til hårdt fysisk arbejde'
Så sent som i marts blev retssagen mellem Pia og Peter endelig afgjort, og Kjærsgaard fik rettens ord for, at hun gerne må kalde den firedobbelte morder for afstumpet. DF-formanden lød derfor mildest talt også forundret, da ekstrabladet.dk tidligere på dagen, gjorde hende opmærksom på det kuriøse snapshot. Kunne det mon virkelig have sin rigtighed, at de to var blevet forenet foran selveste Christiansborg?

- Jamen, det er jo så langt ude, når det drejer sig om ham. Noget tyder på, at han har for god tid i fængslet, og det er i virkeligheden det, der er mest stødende. At han har tid til at sidde og lave sådanne ting i fængslet. Noget tyder på, at han trænger til noget hårdt fysisk arbejde, eller til at lave noget nyttigt - som at samle tøjklemmer eksempelvis - end at bruge tid på at skrive bøger om sit modbydelige liv, lyder den klare opsang.

Kræver billedet fjernet
En sang hun lader ebbe ud med en klar opfordring til Peter Lundin, der i dag dog har skiftet navn til Bjarne Skounborg.

- Jeg vil stærkt opfordre ham, nej kræve, at han fjerner det billede fra sin profil. Jeg vil ikke have, at man manipulerer et billede med ham, hvor jeg indgår. Det er klart. Men så gider jeg heller ikke spilde mere tid på det.

På Peter Lundins facebookprofil fremgår det desuden, at han er medlem af en gruppe med navnet: 'Støt PETER LUNDIN MOD PIA K', så hvorfor livstidsfangen muntrer sig med at bruge dette billede, kan man kun gisne om.

Skærm

Hent flere
Hent flere