70-årig sextiltalt: Pigerne har gode fantasier

Den 70-årig chauffør, der står tiltalt for misbrug af ni piger, nægter stort set alt. Han mener, anklagerne er det pure opspind men brød sammen, da han talte om steddatteren

RETTEN I NÆSTVED (ekstrabladet.dk): Det var den treårige steddatter. Svigerindens fem-seksårige datter. Venneparrets 12-årige niece. Naboens niårige datter. Venneparrets to døtre på seks og ni. Den femårige pige, der boede længere nede af vejen. Den treårige datter, der boede tæt på hans arbejdsplads. Og ikke mindst hans søns treårige datter.

Anklagerne er mange mod den 70-årige mand, der står tiltalt for sex-misbrug af flere småpiger. Alle sammen piger, som var i mandens umiddelbare kontaktflade. Det gik ud over mandens egne familiemedlemmer, naboernes børn og vennernes familie. I alt ni piger får i disse dage oprullet deres misbrugte barndom, når sagen mod den 70-årige lastbilschauffør fra Sorø står tiltalt.

Havde hænder i bukserne på steddatter
Sagen, der startede mandag morgen, har et frygteligt anklageskrift, hvor årelangt sexmisbrug, voldtægt og krænkelser af de små piger, går helt tilbage til 1968, da manden var 28 år. Det strækker sig dog helt frem til sidste år, hvor han ifølge anklagerne, skulle have kastet sig over sit eget barnebarn.

- Hvordan skal jeg kunne have gjort det, når der hele tiden er folk i nærheden, lød det fra manden, da han her til formiddag afgav forklaring i vidneskranken.

Han har hidtil nægtet næsten alle anklager. Dog kom det frem i retten i dag, at han har erkendt at have haft hænderne i bukserne på sin steddatter, som han skulle have misbrugt både i et år fra 1968 til 1979 samt igen fra 1987 til 1989.

Brød sammen under forklaring
Netop da manden blev udspurgt om misbruget af steddatteren, der blandt andet blev misbrugt med et stearinlys og dengang kun var tre år, brød manden sammen i retten. Han måtte have flere minutter til at tørre tårerne bort, mens han hulkede.

Flere gange forsøgte han på anklagerens spørgsmål at svare udenom. Alligevel tillægger han pigerne skylden for sin situation.

- Det er det pure opspind. Pigerne har gode fantasier, slog han fast.

På tilhørerrækkerne kom sagens ømfindtlige og ubehagelige karakter også til udtryk, da der også her blev fældet tårer fra de fremmødte.

ekstrabladet.dk følger sagen, hvor der falder dom på fredag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere