70-årig misbrugte ni børn

En 70-årig mand fra Sorø står i dag tiltalt for misbrug af i alt ni børn - blandt andet treårige og en retarderet. Misbruget går tilbage til 1968

Helt op til sidste år står han tiltalt for i en årrække på fem år at have gramset og befølt på sit lille 3-årige barnebarn. Men skal man tro det fulde anklageskrift mod en 70-årig mand fra Sorø, går hans forbrydelser helt tilbage til 1968.

Retten i Næstved indleder i dag en grusom sag om sex-misbrug af helt små børn. Den i dag 70-årige mand er i i alt ti tilfælde tiltalt for både pædofili, voldtægt og overgreb på små børn.

Misbrugte steddatter med stearinlys
Ifølge anklageskriftet har manden fra 1968 til 1979 flere gange tvunget sig til sex med sin dengang kun treårige steddatter og mindst 50 gange haft andet end samleje med den lille pige, som han blandt andet misbrugte med et stearinlys.

Fra 1978 til 1984 gik det ud over en fem til seksårig pige, som han misbrugte blandt andet i en lastbil.

Voldtog retarderet
Fra 1978 til 1980 gik det udover en 12-årig pige, og i perioden fra 1978 til 1981 voldtog han en retarderet pige i garagen og i sit soveværelse. Dengang var pigen, som han også slog i maven forud for voldtægten, kun ni år.

En pige på 6 år blev befølt i omring et år fra 1980, mens en niårig i gennem tre år også blev offer for den dengang 41-årige mand.

Og de grusomme overgreb fortsætter. Både i kortere og længere perioder mod både en femårig, en 14-årig og en treårig pige, og overgrebene har fundet sted i alt fra et drivhus, på køkkenbordet og et sommerhus. Og manden har, i følge anklageskriftet, misbrugt flere af pigerne med et stearinlys.

I alt ni børn er ifølge anklageskriftet ofre for mandens sex-misbrug. Sagen mod ham indledes her til morgen. Her tog den tiltalte plads i retten - synligt nervøs og tydeligvis uden ro i kroppen.

I alt 12 vidner er indkaldt i sagen. Heraf de ni forurettede, som alle skal fortælle deres version af sagen i retten. To af ofrenes forklaringer bliver dog afspillet på video.

ekstrabladet.dk følger sagen, hvor der falder dom fredag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere