Politichef tiltalt for at ville kæle med 13-årig

53-årig politichef tiltales nu for forsøg på at lokke mindreårig pige - som i virkeligheden var journalist - til erotisk møde

Ekstra Bladets journalist udgav sig for at være en 13-årig pige, som kaldte sig BabyMay. Her er hendes profilbillede.(Privatfoto)
Ekstra Bladets journalist udgav sig for at være en 13-årig pige, som kaldte sig BabyMay. Her er hendes profilbillede.(Privatfoto)

Efter lang tids efterforskning rejser Københavns Vestegns Politi nu tiltalte mod en af deres egne. En 53-årig politichef i København, der nu officielt er tiltalt i en sag om børnesex. Manden, der igennem 30 år har været ansat ved politiet, blev afsløret efter at en journalist fra Ekstra Bladet havde udgivet sig for at være en kun 13-årig pige på chatsiden Arto, hvor den 53-årige havde taget kontakt til hende.

Ville kæle og kramme
Her kundgjorde han via chat og mails og telefonsamtaler, hvordan hun havde en 'dejlig stemme', og hvordan han gerne ville 'kramme og kæle med hende'. Politichefen, der selv er familiefar, forsøgte talrige gange at få møder i stand med undercoverjournalisten, som kaldte sin 13-årige profil for BabyMay. Desuden bad han også pigen om at holde ham hemmelig for pigens mor, fordi hun ellers ville tro 'at han ville have sex med hende'.

Manden står ifølge anklageskriftet nu tiltalt for forsøg på blufærdighedskrænkelse af 'BabyMay' ved at 'have opsøgt pigen, som han regnede med var 13-årig gammel for at kramme og kæle med hende og derved krænke hendes blufærdighed'.

Mødte op til erotisk møde
Politichefen blev afsløret, da han mødte op på en adresse på Nørrebro i København, hvor han troede han skulle møde den 13-årige pige. I stedet mødte han et kamerahold og den 26-årige journalist, som han havde chattet med på Arto. Manden blev efter anmeldelse fra Ekstra Bladet anholdt og sigtet - i første omgang for pædofili. En sigtelse som nu har ændret til forsøg på blufærdighedskrænkelse. Han risikerer nu op til fire års fængsel.

Næsten alle dømt
Undervejs i Ekstra Bladets research og afsløring af pædofile på internettet, faldt både en 72-årig pensionist, en 43-årig marinesoldat, en 35-årig mand fra Østjylland og endelig den 53-årige politichef i fælden: Pensionisten blev i marts derfor idømt to måneders fængsel - den ene betinget - for forsøg på sex med den mindreårige. Marinesoldaten blev frikendt for samme tiltale i Byretten, men dommen er anket til Landsretten. Den 35-årige mand fra Østjylland blev ikke tiltalt i sagen mod BabyMay, men politiet kunne grundet Ekstra Bladets afsløringer i stedet tiltale ham for to voldtægter på andre piger. Han fik derfor en dom på omkring to års fængsel.

1 af 2 Her flygter den 53-årige politichef efter mødet med virkelighedens BabyMay, som var en 26-årig journalist. (Foto: Ekstra Bladet)
2 af 2 Ekstra Bladets journalist udgav sig for at være en 13-årig pige, som kaldte sig BabyMay. Her er hendes profilbillede.(Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere