Brandmand tvang småpiger til sex

En 28-årig brandmand er tiltalt for at have tvunget to mindreårige piger til sex - den ene var datter til mandens egen kollega

To brandmænd fra Tårnby Brandstation er tiltalt for overgreb på mindreårige piger. En 28-årig mand får dom i dag. Dommen over den 31-årige - på billedet - bliver afsagt i næste uge.
To brandmænd fra Tårnby Brandstation er tiltalt for overgreb på mindreårige piger. En 28-årig mand får dom i dag. Dommen over den 31-årige - på billedet - bliver afsagt i næste uge.

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): En ung brandmand fra Tårnby Brandstation sidder netop nu på anklagebænken, tiltalt for at have forgrebet sig seksuelt på to mindreårige piger.

Den 28-årige brandmand er ifølge anklageskriftet tiltalt for at have 'udnyttet både sin fysiske og psykiske overlegenhed, og have haft anden kønslig omgængelse end samleje med et barn på dengang 11 år og et barn på 14 år.'

Sexovergrebet fandt sted i en parkeret bil i Kastrup klokken 04.15 om om morgenen d. 16. august i år, hvor de to unge piger blev lokket til oralsex - mindre end 500 meter fra den 14-årige piges eget hjem.

Misbrugte kollegernes datter
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger er der tale om to veninder. Hvordan de havnede i bilen den meget tidlige morgenstund i august vides ikke. Men forbindelsen mellem den unge brandmand og pigerne er den 14-årige piges forældre, der selv arbejder på brandstationen.

De har overfor ekstrabladet.dk tidligere givet udtryk for, hvor mærkede de er af sagen og ønsker ikke at udtale sig.

Samleje på brandstationen
Også en 31-årig brandmand fra selvsamme brandstation er tiltalt i sagen, idet også han har forgrebet sig seksuelt på den samme 14-årige pige. Her går sexovergrebene tilbage til april måned og er sket fem gange - blandt andet på selve brandstationen, hvor han gennemførte et samleje med hende, i den 31-årige familiefaders eget hjem - der ligger meget tæt på den 14-årige piges - og på et toilet i Amagerhallen.

Begge mænd har siddet varetægtsfængslet siden anholdelserne i starten af august. De har begge tidligere nægtet sig skyldige.

Mens sagen mod den 31-årige først starter i næste uge, falder der i eftermiddag dom over den 28-årige brandmand. Blandt andet skal den 14-årige pige vidne i retten mod ham.

ekstrabladet.dk følger sagen...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere