Pædo-brandmand anker fængselsdom

En 28-årig brandmand fra Tårnby er netop blevet idømt seks måneders fængsel for sexovergreb mod to mindreårige piger - men har anket dommen

En 28-årig brandmand, der har tilknytning til Tårnby Brandstation, har i dag erkendt, at han fik blowjob af to mindreårige piger i sin bil en tidlig morgen i august.

Han er netop blevet idømt seks måneder ubetinget fængsel i Københavns Byret.

Dommen blev dog straks anket til landsretten, hvorefter den dømte blev løsladt.

Den ene af de krænkede, en 14-pige og hendes mor, var til stede under domsafsigelsen og var begge tydeligt berørte af sagen.

'Jeg fortryder inderligt'
Brandmanden sad under proceduren i byretten og stirrede stift ud i luften med røde øjne. Han fik selv det sidste ord, inden dommen blev afsagt.

- Jeg fortryder det inderligt. Det gjorde jeg med det samme, sagde den nu dømte.

- Det værste var at indse, at den ene af pigerne kun var 11 år. Det skal jeg leve med resten af mit liv, og det er den værste straf, sagde den brødebetyngede brandmand.

Anklageren i sagen havde krævet halvandet års fængsel og frakendelse af retten til at have med børn at gøre i arbejdssammenhæng.

Forsvareren mente derimod, at dommen burde gøres betinget, og at den 28-årige brandmand allerede er straffet rigeligt, da han har siddet varetægtsfængslet i godt to måneder.

Foruden seks måneders fængsel blev brandmanden dømt til at betale 10.000 kroner i tort til hver af de to krænkede piger.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere