Brandmand får ni måneder for sexovergreb

Den 31-årige brandmand fra Tårnby Brandstation er blevet kendt skyldig i sexovergreb for at have lokket sin kollegas 14-årige datter til sex og skal nu ni måneder i fængsel

Den 31-årige brandmand var tiltalt for fem sexovergreb mod den 14-årige pige. (Privatfoto)
Den 31-årige brandmand var tiltalt for fem sexovergreb mod den 14-årige pige. (Privatfoto)

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): To dommere kendte ham skyldig. Én stemte imod, at den 31-årige brandmand fra Tårnby Brandstation kunne kendes skyldig for at have brugt sin fysiske og psykiske overlegenhed til at lokke den unge 14-årige pige til sex.

Ingen reaktion
Fælles blev brandmanden idømt ni måneders fængsel og til at betale en erstatning til pigen på 15.000 kroner. Han modtog dommen accepterende og uden nævneværdig reaktion.

Den 31-årige brandmand var tiltalt for fem gange at have udsat sin kollegas 14-årige steddatter for samleje og anden form for sex på forskellige adresser i Kastrup og Tårnby. Blandt andet i pigens eget hjem, i brandmandens hjem, i en sportshal og på selve brandstationen en sen nattetime, hvor pigen havde sneget sig ud hjemmefra.

Eks-kæresten brød sammen
Brandmanden, der blandt andet fik støtte fra tilhørerpladserne fra den kæreste - nu ekskæreste - som han boede sammen med, mens han hyggede sig med den 14-årige, har erkendt de faktiske forhold men hele tiden hævdet, at han troede pigen var over 15 år.

Skyldig i alle anklager
Domsmandsretten kendte ham dog skyldig i samtlige anklager. Mens ekskæresten brød ud i gråd, modtog brandmanden selv dommen med ophøjet ro. Anklageren havde krævet ikke under to et halvt års fængsel, mens forsvareren krævede højst et halvt års fængsel.

Den 31-årige brandmand udbad sig betænkningstid for eventuelt at anke dommen.

I sidste uge blev den 31-åriges kollega - en 28-årig brandmand også fra Tårnby Brandstation - idømt seks måneders fængsel for at have lokket den samme 14-årige pige til et blowjob sammen med hendes 11-årige veninde en nat i sin parkerede bil i Kastrup. Han ankede dog efterfølgende dommen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere