Susan K. fængslet i 14 dage

Susan K. Nielsen skal holde jul og nytår bag tremmer, efter hun i nat blev anholdt for at kaste et glas i hovedet på en garderobepige

Susan K. Nielsen var hjemme i Århus på jeleferie, da hun natten til lillejuleaften gik amok på diskotek Social Club. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Susan K. Nielsen var hjemme i Århus på jeleferie, da hun natten til lillejuleaften gik amok på diskotek Social Club. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Reality-kendissen Susan K. var hjemme i Århus for at fejre jul sammen med sin mor og moster, men nu skal hun fejre jul og nytår bag tremmer.

Dommeren ved retten i Århus valgte onsdag middag at varetægtsfængsle hende i 14 dage, efter hun i nat blev anholdt på et diskotek i Århus.

Dommeren mente, at der er en bestyrket mistanke om, at Susan K. Nielsen kastede glasset med forsæt mod den 20-årige garderobepige.

Susan K. nægter sig skyldig og kærede på stedet afgørelsen til landsretten.

Episoden skete klokken 03.30 på diskoteket Social Club i Klostergade, hvor den 35-årige Susan K. Nielsen ifølge anklageren kastede et ølglas i hovedet på en garderobepige.

Den 20-årige garderobepige fik en flænge i panden og måtte efterfølgende syes med seks sting på skadestuen.

Susan K. er sigtet efter paragraf 245, hvilket er den såkaldte 'hårde' voldsparagraf. Bliver hun tiltalt, risikerer hun en fængselsstraf.

Hun er også sigtet efter paragraf 123, der omhandler trusler mod vidner. Den sigtelse afviser Susan K. også, men en af de politibetjente, der var med ved anholdelsen, forklarede i retten, at han overhørte truslen mod en af de andre garderobepiger.

- Var det dig? Når jeg finder frem til dig, smadrer jeg dig, sagde Susan K. ifølge politiassistentens forklaring, som blev læst op i retten.

ekstrabladet.dk følger sagen...

1 af 2 Susan K. danner par med Søren Petersen, der i efteråret blev kendt i Robinson Ekspeditionen. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Susan K. Nielsen var hjemme i Århus på jeleferie, da hun natten til lillejuleaften gik amok på diskotek Social Club. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen