Farlige bordelrøvere: Skar kvinde i halsen

To mænd efterlyses nu for to grove røverier mod bordeller i København. En telefondame på massageklinikken skåret i halsen med en saks

26-årige Romeo Angel Stan blev identificeret som en af røverne og er nu efterlyst af Interpol. (Politifoto)
26-årige Romeo Angel Stan blev identificeret som en af røverne og er nu efterlyst af Interpol. (Politifoto)

Endnu et groft røveri mod et bordel i København fandt sted i nat, da to mænd overfaldt bordellets tre tilstedeværende kvinder ved 02-tiden. Røveriet fandt sted på Retortvej i Valby, da en mand i første omgang bankede på, blev lukket ind og forhørte sig om priser for de forskellige ydelser.

Telefondame skåret i halsen
Herefter forlod manden stedet under påskud om, at han skulle hæve penge til foretagenet. Da han vendte tilbage havde han medbragt en kammerat, og da de igen blev lukket ind, trak den ene en saks med sort greb, som han fægtede vildt med under røveriet.

- En af kvinderne blev ramt overfladisk flere gange og skåret i halsen under røveriet dog ikke livstruende. Hun blev desuden væltet omkuld og sparket, for at få kvinderne til at udlevere penge, oplyser efterforskningsleder Dan Aakerhjelm Sørensen fra Københavns Politis Station City.

To røverier på samvittigheden
Samme to røvere sættes nu også i forbindelse med et andet bordelrøveri, som fandt sted forrige søndag ved 19-tiden. Her gik det ud over en massageklinik i Sommerstedsgade på Vesterbro.

Også her dukkede de to mænd op og blev lukket ind. Herefter trak de begge hætter ned over deres ansigter, og den ene røver truede også her med en saks med sort greb. To udenlandske prostituerede blev tvunget til at udlevere 500 kroner.

Betegnes som farlige
Politiet har nu identificeret den ene røver som værende en 26-årig rumænsk mand ved navn Romeo Angel Stan. Den anden røver er i øvrigt også efterlyst af Interpol i Rumænien for et andet røveri.

Politiet betegner begge røvere som farlige på grund af deres brug af saksen som våben og oplyser, at man ikke selv bør forsøge at stoppe dem men i stedet kontakte politiet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere