Dykkere rykket ud efter nye oplysninger i Lisbet-sagen

En ny henvendelse fra en borger har fået politiets hunde og dykkere til at lede efter Lisbets lig i et nyt vådområde ved Herning

Dykkere gennemtrevler mosen efter Lisbets lig. (Foto: Claus Bonnerup)
Dykkere gennemtrevler mosen efter Lisbets lig. (Foto: Claus Bonnerup)

Det var en henvendelse fra en kvindelig borger, der har givet nyt håb til at komme videre med den såkaldte Lisbet-sag. Netop nu er dykkere ude at lede efter liget i en sø på Ringkøbingvej nær Herning.

Lisbet Nielsen har været forsvundet siden den 23. oktober fra sit hjem i Risskov. Den 46-årige sygeplejerske formodes dræbt af sin kæreste Bjarne Østergaard Madsen, som efter sin anholdelse - sigtet i sagen - begik selvmord i arresten. Liget af Lisbet Nielsen er endnu ikke blevet fundet.

I de sidste par uger har politiet måtte få assistance af Flyvevåbnet, der ved hjælp af F-16 fly har overfløjet et større område omkring Feltballe for med avanceret kameraudstyr at kunne 'scanne' skovbunden i det tilfælde, Lisbet Nielsen skulle være gemt af vejen her. Resultatet af disse billeder kommer i denne uge, men allerede nu har Østjyllands Politi fået nye spor at gå efter.

- Vi har fået nye spor i sagen. En kvinde har henvendt sig til os og oplyst, at hun observerede Bjarne Østergaard Madsen ugen efter Lisbets forsvinden nær et vådområde ved Herning, forklarer efterforskningsleder Frits Kjeldsen til ekstrabladet.dk.

Angiveligt skulle kvinden have set Bjarne Madsen luske omkring på en campingplads og det sammenholdt med andre oplysninger, som politiet ikke ønsker at uddybe, har fået myndighederne til at rykke ud.

I går var der hunde ude at lede i området. I dag er det dykkere, der er i gang.

1 af 2 Lisbet Nielsen forsvandt den 23. oktober og blev meldt savnet af sin kæreste, der senere blev anholdt og begik selvmord i arresten. (Privatfoto)
2 af 2 Dykkere gennemtrevler mosen efter Lisbets lig. (Foto: Claus Bonnerup)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere