Mistænkt jagtes efter drab nær Seattle

Politiet stormede hus i Seattle, men fandt ikke den mand, der er eftersøgt for drabet på fire politibetjente. Den mistænkte er en tidligere dømt røver

En bevæbnet mand, der beskyldes for at have skudt og dræbt fire politifolk ved en tilsyneladende meningsløs voldshandling, var stadig på flugt sent mandag.

Efter at have belejret et hus i over 11 timer i Seattle trængte specialuddannede politifolk ind i bygningen, hvor det blev formodet, at den efterlyste, Maurice Clemmons, havde forskanset sig. Men huset viste sig at være tomt, og Clemmons, som var blevet såret af skud, menes stadig at være på flugt.

- Vi har gennemsøgt huset. . . Den mistænkte er der ikke, sagde en talsmand for politiet i Pierce County, Ed Troyer.

Der er udlovet en dusør på Clemmons, som beskyldes for at have dræbt de fire politifolk på en lokal kaffebar søndag. Ifølge Troyer er Clemmons den eneste mistænkte i sagen.

Nedskydningen af de fire betjente fandt sted nær luftvåbnets McChord Air Force Base i Tacoma godt 50 km syd for Seattle.

Clemmons er en tidligere dømt røver, der er kendt for at gribe til vold. Han er fem gange dømt for grove forbrydelser i delstaten Arkansas og flere gange i Washington.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere