Jagt på politimorder: Politiet skyder mod hus

Maurice Clemmons har muligvis barrikaderet sig i en villa i Seattle

Politiet i Seattle har affyret en salve skud direkte mod et hus, hvor man mener den formodede firedobbelte politimorder har barrikaderet sig. Det oplyser Nyhedsbureauet AP.

Ordensmagten er mødt talstærkt op og har omringet huset efter de har fået et tip. Skuddene faldt efter efterforskere med en megafon og diverse eksplosioner har forsøgt at råbe 37-årige Maurice Clemmons op.

Henrettelsesaktion
Politiet har været på jagt efter den tidligere straffefange siden søndag morgen lokal tid, hvor en mand gik ind i en kaffebar ved Tacoma i staten Washington og skød fire betjente - tre mænd og en kvinde - ved en regulær henrettelsesaktion .

Huset, der nu er omringet, ligger 48 kilometer fra gerningsstedet.

Ifølge politiet mener man, at Maurice Clemmons måske er blevet såret i kaffebaren, da en af betjentene forsøgte at overmande ham. Betjenten blev ligesom sine kolleger skudt, men nåede altså muligvis at skade sin morder.

Der er ingen respons inde fra huset. Politiets talsmand Jeff Kappel har tidligere sagt, at politiet ikke er sikre på, at der overhovedet er nogen inde i huset - han nægter at kommentere på politiets taktik.

Politiet er her over middag dansk tid begyndt at omtale Maurice Clemmons som mistænkt

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere