19-årig fange stadig på flugt

Politiet har ingen spor efter den ene af de to røvere, der flygtede fra Hobro arrest i morges - den 23-årige er nu tilbage bag tremmer

Mens hans flugtmakker blev anholdt få timer efter han smagte friheden, er den 19-årige undvegne fange fra Hobro Arrest i Nordjylland stadig på fri fod. Det oplyser Nordjyllands Politi over for ekstrabladet.dk.

- Det går ikke så godt med at finde ham. Vi ved ikke hvor han er lige nu, og har faktisk ingen spor, siger vagtchef Henrik Beck til ekstrabladet.dk

Politiet leder stadig intensivt efter den 19-årige mand. I mellemtiden er den 23-årige røver blevet kørt til arresthuset i Aalborg. Her blev han sat bag tremmer omkring klokken 12.30.

Blev løbet op af politimand
- Her bliver han afhørt om det, der er sket i morges, og så er det op til juristerne, hvad der skal rejses af tiltale, fortæller vagtchefen.

Den 23-årige røver blev fanget i nogle boligkvarterer i Hobro nord, En politiløb ham op. Da han først kunne se, at han var fanget, forløb anholdelsen roligt.

Det er hel normal procedure at fanger, der er flygtet fra et fængsel, ikke kommer tilbage til samme fængsel, når de bliver fanget igen.

Overmandede vagt
De to fanger flygtede under en gårdtur før klokken 10. i morges.

- Klokken 09.39 får vi en alarm fra arresten om, at to mænd er stukket af. Under en gårdtur overmander de en fængselsbetjentm, tager hans nøgler og låser sig ud af en bagdør, fortæller vagtchef Henrik Beck til ekstrabladet.dk.

Fængselsbetjenten kom ikke fysisk til skade ved hændelsen, men er selvfølgelig chokeret, oplyser vagtchefen.

Menneskejagt
Politiet har haft gang i en storstilet politijagt efter de to mænd, der sad varetægtsfængslede for røveri. Nu koncentreres jagten om den 19-årige.

- Vi har en masse patruljer ude i området og håber selvfølgelig af fange ham så hurtigt som muligt, siger Henrik Beck.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger skulle den ene fange angiveligt være fra Mariager, mens den anden skulle komme fra Aalborg.

Signalement
Politiet giver følgende signalement af de to mænd:

Røver A: 19 år, cirka 180 centimeter høj, meget kortklippet, almindelig af bygning. Arabisk udseende.

Røver B: 23 år, cirka 175 centimeter høj, tatovering på venstre underarm, palæstinenser af udssende

Begge mænd var ved flugten iført mørkt tøj.

Opdateres

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere