Her blev de fire betjente skudt ned

Tre mænd og en kvinde dræbt ved regulær nedskydning på kaffebar i Seattle - politiet efterlyser mand i 30'erne

Her på denne kaffebar blev fire betjente skudt ned. (Foto: AP)
Her på denne kaffebar blev fire betjente skudt ned. (Foto: AP)

Fire politikollegaer - tre mænd og en kvinde - er blevet skudt og dræbt under et regulært bagholdsangreb på en kaffebar nær den militære flybase McCord Force Base i Tacoma, cirka 50 kilometer syd for Seattle i staten Washington.

De fire betjente, som arbejder i samme gruppe, sad intetandende med deres bærbare pc'er på Forza Coffee i Lakewood for at forberede sig på deres dagens arbejde, da mindst en mand kom ind i caféen klokken 08.15 lokal tid - og skød de fire ofre ned.

Betjentene var alle iført uniform og skudsikre veste - alligevel var de dræbt på stedet. Det er usikkert, om de selv nåede at trække våben, da gerningsmanden trådte ind og begyndte at skyde, skriver The Seattle Times.

Målrettet baghold
Ifølge politiet gik morderen direkte efter de fire betjente, som ifølge kaffebarens bestyrer var 'velkendt af personalet'.

- Det her var et målrettet baghold. Gerningsmændene kom ind i lokalet og åbnede ild mod de fire politifolk. siger politiets talsmand Ed Troyer.

Kun de fire betjente blev ramt. Caféens to ansatte og de øvrige kunder i butikken er uskadte, men er dog traumatiseret ovenpå hændelsen.

Politiet har underrettet familierne til ofrene, hvis navne endu ikke er offentliggjort.

Dusør udloves
Politiet leder nu efter en mand i 30'erne - og muligvis en medskyldig, der hjalp pistolmanden med at flygte. Der er udlovet en dusør på 10.000 dollar for oplysninger, der kan føre til anholdelsen af drabsmanden.

Skuddramaet falder blot en måned efter en anden betjent, Timothy Brenton, blev skudt ned, da han sad i sin patruljevogn 31. oktober.

Om skyderierne hænger sammen ved politiet endnu ikke.

1 af 3 Bekymrede borgere samledes foran kaffebaren, hvor betjentene blev skudt. (Foto: AP)
2 af 3 Politiet har ransaget flere adresser nær skyderiet i jagten på gerningsmændene. (Foto: AP)
3 af 3 Her på denne kaffebar blev fire betjente skudt ned. (Foto: AP)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere