Bander kræver beskyttelsespenge

Bandekrigen har taget en ubehagelig drejning i København

- Du bor i vores distrikt.

Med de ord fik Helene besked fra indvandrerbanden fra Blågårds Plads om, at hun skulle betale beskyttelsespenge, skriver Berlingske Tidende.

Bandekrigen har taget endnu en ubehagelig drejning. En stribe forretninger rundt om i København er blevet afkrævet beskyttelsespenge af indvandrerbander. Således Helene fra Nørrebro, som i dag træder frem og fortæller, hvordan drengene fra Blågårds Plads på Nørrebro ringede på døren mandag 21. september med beskeden om, at hun har sin forretning i deres distrikt og derfor må betale.

Men hvad bandemedlemmerne ikke havde regnet med var, at Helene i sin klinik har overvågningskamera. Filmen har hun afleveret til politiet, som i næste uge fremstiller den ene af drengene i byretten anklaget for at ville brænde forretningen ned, hvis ikke Helene betalte beskyttelsespenge.

- De bruger dig som en dankortautomat, og der er ikke spor beskyttelse i det. Står de en aften og skal i byen, så må du betale. Ad libitum. Det var også derfor, at de ikke nævnte noget beløb, men jeg har ikke lyst til at være deres dankortautomat, fortæller Helene, som driver en SM-klinik på Nørrebro.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere