Ung kvinde truet til sex på Amager

20-årig kvinde blev i sin lejlighed truet til sex af en frysende mand, som hun havde inviteret med op efter en fest.

En fest i Tårnbyparken i Kastrup endte ulykkeligt for en 20-årig kvinde fra Amager, der blev udsat for et seksuelt overgreb af en mand, hun mødte til festen.

Kvinden forlod festen ved syvtiden lørdag morgen og fulgtes i bussen med en mand, som sagde, at han skulle den samme vej.

Kom med op i lejligheden
De stod af på Amagerbrogade nær kvindens hjem i Liflandsgade, og den sparsomt klædte mand overtalte ifølge politiet kvinden til at invitere sig med op.

- Da de kom op i lejligheden, truede han kvinden ind i soveværelset og tvang hende til anden seksuel omgang end samleje. Han forsøgte også at trænge ind i hende, men det lykkedes ikke, siger central efterforskningsleder Thomas Dürr.

Manden havde forud for sit overgreb stukket kvindens mobiltelefon i sin bukselomme, men på et tidspunkt snuppede hun bukserne og forsøgte at stikke af.

Fik knytnæve i ansigtet
- Hun nåede dog ikke så langt, før manden i lejligheden fik fat i hende og slog hende med knyttet næve i ansigtet. Herefter stak han af, siger Thomas Dürr.

Kvinden gik til politiet og er efterfølgende blevet undersøgt på Center for Voldtægtsofre.

Gerningsmanden beskrives som cirka 24 år gammel med sort fipskæg og sandsynligvis somalier. Han talte dansk med accent og var iklædt en orange hættetrøje over en gul t-shirt og et par sorte joggingbukser med pilemærker på siden. Han er 175-180 cm høj og spinkel af bygning.

Vidner, der har set den unge mand i området omkring Liflandsgade søndag morgen, bedes kontakte Københavns Politi.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere