Løsladt efter barnebortførelse

Den 34-årige kvinde, der i går eftermiddag bortførte sin egen fireårige datter, er nu løsladt

Den fireårige pige, der blev bortført i går eftermiddag, blev fundet igen lørdag aften. Moderen blev anholdt, men er nu løsladt. (Foto: Jens-Ulrich Jakobsen)
Den fireårige pige, der blev bortført i går eftermiddag, blev fundet igen lørdag aften. Moderen blev anholdt, men er nu løsladt. (Foto: Jens-Ulrich Jakobsen)

Midt- og Vestsjællands Politi har søndag formiddag løsladt den 34-årige lettiske kvinde, der i går bortførte sit eget barn i Rørvig. Hendes 33-årige hjælper er også løsladt også. Det oplyser ritzau.

- Juristerne har vurderet, at det ikke er juridisk holdbart at fremstille hende i grundlovsforhør, så både hun og hendes 33-årige hjælper bliver løsladt, siger pressetalsmand Carsten Andersen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden blev anholdt lørdag aften, efter hun selv kontaktede politiet kort efter, hun havde bortført den fireårige pige i Nykøbing Sjælland.

Tidligere lørdag havde den 34-årige kvinde stoppet pigens far, da han kom gående på Rørvigvej med pigen. Kvinden løb ud af en bil og råbte højt, mens en mand steg ud af bilen og greb den lille pige. Herefter smed de pigen ind i bilen og kørte hurtigt fra stedet.

Politiet jagtede flugtbilen, en sølvgrå Volvo sedan på lettiske plader, indtil de lørdag aften kunne anholde de to bortførere.

Den desperate mor har i alt tre børn med den bortførte piges far, men det tidligere par strides om forældremyndigheden, hvor kvindens psykiske helbred gør, at faren tilsyneladende står til at få retten til børnene, skriver ritzau.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere