Kidnappet pige fundet

Den fire-årige, der blev bortført i eftermiddag, er tilbage hos sin far - moderen sidder i fængslet

Politikeren Thomas Adelskov og hans familie jagtede den fire-årige piges mor efter bortførelsen. Nu er pigen tilbage hos sin far. (Foto: Jens Ulrich Jakobsen)
Politikeren Thomas Adelskov og hans familie jagtede den fire-årige piges mor efter bortførelsen. Nu er pigen tilbage hos sin far. (Foto: Jens Ulrich Jakobsen)

Den fireårige pige, der tidligere på lørdagen blev kidnappet af sin egen mor, fundet. Det oplyser politiet til ekstrabladet.dk

- Vi har været i telefonisk kontakt med modren flere gange i løbet af dagen og overtalte hende så til sidst til at tage datteren med hjem til moderens bopæl, så vi kunne finde en løsning, siger vagthavende Lars Galasz til ekstrabladet.dk.

Det skete omkring kl. 19.45, hvorefter moderen blev anholdt.

- Hun er nu i fængslet, og så skal vores jurister vurdere, hvad der skal ske. Pigen har det godt og er tilbage hos sin far.

Hvorfor gjorde hun det?

- Der er ingen tvivl om, at det her er en desperat kvinde, der er ved at løbe tør for mulighed. Hun ligger i skilsmisse, og det var en desperat handling, siger vagthavende.

Den lettiske kvinde bortførte datteren ved 14-tiden i eftermiddags, da pigen var med sin far, tvillingebror og storesøster ude på gåtur. Moderen fik hjælp af en ukendt mand, da hun mit på Rørvigvej i Nykøbing Sjælland kom kørende i en sølvgrå Volvo, sprang ud og hev pigen med sig ind i bilen.

Faderen kunne ikke nå at stoppe dem. Bag moderen kørte Odsherred Kommunes nye borgmester, Thomas Adelskov, og han jagtede bortførerne rundt i området. Dog forgæves.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere