Politiet har fået kontakt til kidnapper-mor

Kvinden, der bortførte sin fireårige datter i eftermiddags har talt med politiet flere gange

Midt- og Vestsjællands Politi har flere gange været i telefonisk kontakt med den lettiske kvinde, der har kidnappet sin egen firårige datter på åben gade.

Først ringede politiet, og siden sendte ordensmagten en sms til den kvinde, der lørdag eftermiddag bortførte sin egen firårige datter på åben gade i Rørvig i Nordvestsjælland. Til sidst endte kvinden med at besvare henvendelsen.

Den lettiske mor og Midt- og Vestsjællands Politi har nu flere gange været i telefonisk kontakt, og indtil videre foregår al kommunikation på moderens præmisser, oplyser vagthavende Lars Galaz ved Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

- Kontakten foregår på hendes præmisser, og sådan må det være indtil videre. Vores mål er, at dette her skal være en lykkelig udgang for alle involverede parter, siger han.

Den lettiske mor og hendes danske eksmand har i alt tre børn sammen, som de deler forældremyndigheden over. Da alle tre børn var på en gåtur i Rørvig lørdag eftermiddag, kom moderen kørende i en sølvgrå Volvo og fik med hjælp fra en medgerningsmand held til at bortføre den firårige datter. Alle tre børn bor hos faderen under en verserende sag omkring forældremyndigheden.

Moderen og hendes medsammensvorne kørte efter kidnapningsforsøget væk i en sølvgrå Volvo med lettiske nummerplader, der har indregistreringsnummer LV HG 95 35. Bilen har sorte tagbøjler og er en sedanmodel.

Kvinden beskrives som 183 cm høj og med langt mørkt krøllet hår. Den ukendte mand i bilen beskrives som cirka 35 år, slank af bygning, kort mørkt hår og iført briller.

Den firårige pige bliver nu efterlyst både nationalt og internationalt.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere