Mor har kidnappet sit barn

Politiet jagter en kvinde fra Nykøbing Sjælland, der er på flugt med sin fireårige datter i en sølvgrå volvo

Kvinden, der i eftermiddags kidnappede sin fireårige datter, er stadig på flugt fra politiet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Med hjælp fra en ukendt mand tog kvinden sit barn på åben gade i Nykøbing Sjælland omkring klokken 14.

Faren forsøgte at stoppe bilen
Kidnapningen skete på Rørvigvej mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Pigens far var ude at gå tur med børnene på Rørvigvej og da han befandt sig ud for nr. 192, standsede en bil op og moren løb ud og skreg op. Samtidig løb en anden mand ud af bilen og tog den fire-årige pige ind i bilen, hvorefter moren satte sig ind i bilen og kørte fra stedet.

Efterfølgende vendte bilen og kørte tilbage, hvor faren kastede en cykel ud foran bilen, der standsede op – det lykkedes dog ikke for faren at få barnet ud af bilen.

Kvinden er skilt fra faderen og parret har fælles forældremyndighed, men pigen har ophold hos faderen under den verserende sag omkring forældremyndigheden.

Leder efter volvo
Politiet efterlyser en sølvgrå volvo, der er indregistreret i Letland. Nummerpladen er LV HG 95 35.

- Den leder vi selvfølgelig efter med lys og lygte nu og håber på at vi kan finde hende hurtigt, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Han tilføjer, at moderen tidligere har forsøgt at bortføre barnet. Der er frygt for barnets tarv, ligesom politiet er bange for, at moderen eventuelt vil forsøge at få datteren ud af landet.

Politiet vil selvfølgelig meget gerne høre fra folk, der har set den sølvgrå volvo.

Moren beskrives som: 183 cm høj og langt mørkt krøllet hår. Den ukendte mand i bilen beskrives som: mand, ca. 35 år, slank af bygning, kort mørkt hår og iført briller.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere