36-årig tæsket til ukendelighed

En mand fra Aabenraa blev i nat overfaldet umotiveret og gennembanket af tre ukendte gerningsmænd. Politiet efterlyser nu voldsmændene

En hyggelig julefrokost endte i blod og vold for en 36-årig mand fra Aabenraa i nat. Han sad ned på jorden foran Q8-stationen på Madevej i Aabenraa, da en kvinde kom over og talte med ham.

Pludselig kom tre yngre mænd løbende og overfaldt manden - tilsyneladende ganske umotiveret. Det oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

- Vi betegner overfaldet som meget alvorligt og voldsomt. De tre mænd slår og sparker offeret, og han bliver kørt på hospitalet med alvorlige skader. han er dog nu erklæret uden for livsfare, siger vagtchef Erik LIndholdt.

Politiet er nu ved at undersøge, hvorvidt kvinden, der kom hen til manden, har noget med de tre gerningsmænd at gøre. Politiet vil derfor gerne høre fra kvinden, som var forsvundet, da en patrulje nåede frem.

Politiet efterlyser også de tre voldsmænd. De beskrives som yngre mænd i 20'erne. De to var iført hvide hættetrøjer, mens den tredje havde en camouflagefarvet trøje eller militærjakke på.

Har man oplysninger i sagen, bør man kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på 76 11 14 48.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere