Tæv var rockerhævn for sexchat

Anders Bonde var offer for rockerhævn - ikke et gaderøveri

Anders Bonde fik rockertæv. (Foto: Thomas Larsen)
Anders Bonde fik rockertæv. (Foto: Thomas Larsen)

Den populære radiovært Anders Bonde var offer for regulær rockerhævn og ikke et gaderøveri, da han i mandags blev overfaldet, fik tæsk og blev smidt i en iskold kanal ved Hvidovre.

Ekstra Bladet kan lørdag afsløre, at den 32-årige standupper og vært på P5000 blev bortført og overfaldet, fordi han havde i en sexchat på nettet havde forsøgt at få en 15-årig pige til at stå nøgenmodel for sig.

Det var også denne pige, han troede, han skulle mødes med på Vesterbro, hvor han i stedet blev overfaldet af et tæskehold.

Anders Bonde havde i chatten udgivet sig for at være caster for et modelbureau, der gerne ville have at pigen havde g-strengstrusser på, når hun kom til ‘casting’ på hotellet. Det fremgår af chatten, som Ekstra Bladet har set.

– Han (Anders Bonde, red.) er et ynkeligt svin. Og så synes jeg, at de, der har gjort det her for min datter, fortjener en medalje, siger den 15-åriges far, der er medlem af rockerklubben Bandidos – ifølge faren var det medlemmer af Bandidos, der forestod røvfulden.

Politiet kalder Ekstra Bladets oplysninger interessante, mens Anders Bondes arbejdsplads, Danmarks Radio, har indledt en undersøgelse, for at finde ud af, hvad der er op og ned. Bonde selv har ingen kommentarer.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere