Bortført baby genforenet med mor og far

Klokken 20.45 fik politiet en melding om, at et seks dage gammelt barn var blevet bortført i Glostrup. 21.10 blev barnet fundet efterladt

Her genforenes faderen med sin lille dreng. Bagved ses den borger, som alarmerede politiet, da hun fandt bilen med spædbarnet i. (Foto: Mogens Flindt)
Her genforenes faderen med sin lille dreng. Bagved ses den borger, som alarmerede politiet, da hun fandt bilen med spædbarnet i. (Foto: Mogens Flindt)

For blot en halv time siden fik politiet en melding om, at et seks dage gammelt dreng var blevet bortført i Glostrup på Paul Bergsøes Vej .

Nu har politiet fundet bilen med drengen i god behold. Forældrene er underrettet.

- Vi får et opkald fra nogle borgere, som har set bilen holde på tværs af Østbrovej ved Glostrup Centeret, hvor den stod fjollet parkeret på tværs af vognbanerne. Da de kigger ind i bilen, ser de en baby, og så ringer de ind til os, hvorefter vi finder den lille dreng i god behold, siger vagtchef Brian Larsen fra Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk.

Gerningsmanden er stukket af.

- Bilen bliver fundet meget tæt på det sted, hvor den oprindeligt blev stjålet, så gerningsmanden har formentlig taget benene på nakken og løbet alt, hvad han kunne. Et vidne har set en person løbe hurtigt afsted af nogle stisystemer, men så ikke andet end en mørk skygge, siger vagtchefen.

De håber nu på, at spor i bilen kan hjælpe dem på vej mod en afklaring.

Barnet sov
- I princippet er der tale om triviel kriminalitet med meget uheldigt indhold. Han vil nok ikke blive sigtet for bortførelsen. Han er sikkert også blevet forskrækket, da han opdagede barnet. Dog har han efterladt barnet uforsvarligt på tværs af en trafikeret vej, så han risikerer at blive sigtet for at undlade at hjælpe et barn i nød, siger Brian Larsen til ekstrabladet.dk.

Da politiet nåede frem til bilen, sad den lille dreng og sov i sin autostol. Han har formentlig sovet igennem det hele. Politiet har snakket med den rystede fader.

- Lige så forskrækket og rystet han og moderen til barnet var over, at deres barn var væk, lige så lykkelige var de, da de blev genforenet med deres uskadte barn. Nu er de glade, siger vagtchefen.

Sådan gik det til
- Familien var i gang med at læsse to biler af ved et firma. På et tidspunkt efterlader de begge biler med åbne døre, samtidig med at ingen er til stede ved bilerne, og her løber en mand ind i den ene bil, som han stjæler og kører væk i, siger vagtchefen og tilføjer:

- Der bliver nok noget at tale om over aftenkaffen. Det er nok sidste gang, at de efterlader deres barn i en ulåst bil,

1 af 2 Her holder bilen parkeret midt på vejen, mens den lille dreng lå og sov. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Her genforenes faderen med sin lille dreng. Bagved ses den borger, som alarmerede politiet, da hun fandt bilen med spædbarnet i. (Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere