Kæreste: Godt han er tilbage i fængslet

Martin Rohrberg fra tv-programmet Årgang 0 er anholdt efter flere ugers flugt fra fængslet

Heidie Mørck er bange for ny, hadefuld krig mellem kæresten Martin og hans ekskone. (Foto: Anton Unger)
Heidie Mørck er bange for ny, hadefuld krig mellem kæresten Martin og hans ekskone. (Foto: Anton Unger)
– Det er godt, Martin er tilbage i fængslet. Jeg har lige talt med ham. Han har det fint. Han er glad for, at der nu kan falde lidt ro over sagen efter de seneste ugers voldsomme pres.

Heidie Mørck i Slagelse er lettet over, at kæresten Martin Rohrberg, kendt fra ’Årgang 0’, i går igen var bag lås og slå efter 17 dages flugt fra både fængslet og en voldssag på banegården i Slagelse, hvor han slog ekskonen Christina og hendes veninde Pia.

Ville have meldt sig
– Hvis Martin ikke var blevet anholdt, ville han have meldt sig selv i løbet af nogle få dage. Han havde allerede haft kontakt med sin advokat. Det er bedst, at han får afsonet sin straf så hurtigt som muligt, så vi kan begynde et nyt liv, siger den 34-årige kvinde til Ekstra Bladet torsdag.

Martin Rohrberg blev natten til i går anholdt i et sommerhusområde i Drøsselbjerg nordvest for Slagelse, hvor vidner tidligere på dagen havde spottet ham i det lokale supermarked.

Den 29-årige flugtfange forsøgte i starten at stikke af fra politipatruljen, men nåede kun et par hundrede meter væk, før han overgav sig, fordi betjentene slap politihundene løs.

– Jeg har jævnligt været i telefonisk kontakt med Martin under hans flugt. Men jeg har med vilje aldrig spurgt ham, hvor han opholdt sig. På den måde kunne jeg ikke komme til at røbe noget for politiet, siger Heidie Mørck.

Frygter ny krig
Hun frygter, at den hadfyldte krig mellem kæresten og hans ekskone Christina blusser op på ny, når TV2 til januar sender en ny omgang ’Årgang 0’.

– Så har hun lejlighed til endnu en gang at svine ham til for åben skærm, siger Heidie og tilføjer, at Martin kommer til at savne sine to små drenge, Romeo og William, som han har sammen med Christina.

– Hvis jeg kender Christina ret, lader hun ikke børnene besøge Martin i fængslet. Så han må vente med at se dem, til han får orlov igen, siger Heidie Mørck.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere