Familiefar dømt for voldtægt af sine børn

Der er netop faldet dom over den 38-årige familiefar, der stod tiltalt for årelangt misbrug af sine to børn

Landsretten stadfæstede byrettens dom på 3 ½ års fængsel. (Foto: Jørgen Bitsch)
Landsretten stadfæstede byrettens dom på 3 ½ års fængsel. (Foto: Jørgen Bitsch)

ØSTRE LANDSRET (ekstrabladet.dk): Der var tydelig lettelse at spore, da dommen over den 38-årige familiefar endelig blev afsagt for kort tid siden.

Manden, der efter byrettens dom i sommer havde anket de tre et halvt års fængsel, sad dog selv helt roligt og afgav ikke nogen mine, da Østre Landsret stadfæstede byretsdommen på de tre et halvt år.

Der var omvendt stor lettelse på tilhørerpladserne, hvor et stort antal fremmødte fra ofrenes familier var mødt frem.

Manden blev kendt skyldig for i en lang årrække - gennem fem år - at have voldtaget, krænket og misbrugt både sin søn og datter fra de var henholdsvis fire og tre år gammel. De to børn blev udsat for de seksuelle krænkelser på mandens bopæl, da forældrene var skilt - nogen gange blev de tvunget til at se den anden blive voldtaget.

Husker kun misbruget fra sin barndom
Flere familiemedlemmer brød efterfølgende ud i gråd.

- Vi er meget lettede, og det er dejligt, det er overstået nu, sagde stedfaderen til de to børn efterfølgende til ekstrabladet.dk.

Han har tidligere forklaret, hvordan børnene altid var nussede og beskidte, når de kom hjem fra besøg hos faderen, og hvordan de efterfølgende altid tissede i sengen og var urolige.

Den i dag 18-årige datter, der under sit vidneudsagn skulle kaste op i retten, forklarede at hun kun husker, hvordan hendes far gramsede hende i skridtet og fik hende til at sutte på hans lem, og hvordan hun blev tvunget til at se sin bror blive voldtaget. Efter fem års forfærdelige oplevelser, er dét hvad hun erindrer om sin barndom. Hun husker ikke andet.

Den 38-årige skal desuden betale 50.000 og 60.000 kroner i erstatning til sine børn.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere