Lynnedslag væltede postbud omkuld

20-årig kvinde indlagt til observation, efter hun blev ramt af trykbølgen fra lyn - rent held at det ikke gik værre, siger politiet

Det kunne være gået grueligt galt, da et 20-årigt postbud i morges var ved at dele breve ud på en villavej i Esbjerg - midt under et uvejr.

På Solvangen slog lynet ned med sådan en kraft, at kvinden blev ramt af trykbølgen og blev væltet omkuld.

Tæt på at gå galt
- Vi fik en anmeldelse fra en beboer klokken 09.03 om, at et postbud var ramt af lynet. Da vi kom frem, fandt vi dog ud af, at kvinden kun var ramt af trykbølgen, fortæller vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands politi til ekstrabladet.dk

Den 20-årige havde ikke umiddelbart fysiske skader, men var omtåget og selvfølgelig meget chokeret, så hun blev kørt til skadestuen for en sikkerhedsskyld, fortæller vagtchefen.

- Hun har været utrolig heldig. Det har været meget tæt på at gå galt. Hun kunne ligeså godt være blevet ramt af selve lynet, tilføjer han.

Skal blive på hospitalet
På PostDanmarks postkontor i Esbjerg oplyser distributionschef Jytte Lodberg, at det kvindelige postbud er blevet indlagt på Sydvestjysk sygehus til observation i et døgn.

- Hun har det efter omstændighederne godt, men er selvfølgelig chokeret, fortæller Jytte Lodberg til ekstrabladet.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere