Stadig uvist om Anni skal for retten

Men anklageren beslutter inden jul, om der skal køres en straffesag for rufferi

Anni Fønsby har stadig ikke fået besked på, om hun skal gennem en strafferetssag. (Foto: Mogens Flindt)
Anni Fønsby har stadig ikke fået besked på, om hun skal gennem en strafferetssag. (Foto: Mogens Flindt)

Selv om det er mere end syv måneder siden, at hun blev anholdt og sigtet for rufferi, har politiet stadig ikke besluttet, om brystbomben Anni Fønsby skal gennem en straffesag.

Anklageren har ellers flere gange lovet, at en afgørelse var lige på trapperne.

- Vi tygger stadig på sagen, så derfor kan vi endnu ikke sige, hvad vi beslutter os for, siger politiadvokat Jakob Beyer fra Fyns Politi til Fyens Stiftstidende. Han tilføjer dog:

- Inden jul regner vi med at have en afklaring.

Tjente millioner
Den gravide Anni Fønsby blev sammen med Erik Damgaard anholdt ved en bordelaktion 16. april. Allerede dagen efter blev Erik løsladt - dog med en sigtelse i baglommen - mens hans kendiskæreste måtte blive bag tremmer to måneder før hun kom på fri fod igen.

Sammen med sin bordelmakker Soffi Louisa Larsen er hun sigtet for at have tjent millioner på at drive en række bordeller i Danmark.

Risikerer fængselsstraf
Tiltales de efter Straffelovens rufferi-paragraf risikerer de op til fire års fængsel - og det gør ikke sagen bedre, at Anni Fønsby tidligere er dømt for rufferi.

Bliver hun dømt i en eventuel retssag, risikerer den gravide brystbombe at skulle have sit barn med bag tremmer. Danmarks mest omtalte kendispar skal nemlig være forældre til sommer...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere