Nægtede brandmænd adgang til flammehav

20 personer blev evakueret i Bagsværd i nat, da en lejlighed stod i lys lue. Branden blev forlænget af, at beboeren ikke ville have brandvæsenet indenfor

En lejlighed på Grudhøj i Bagsværd stod i nat i lys lue - men ejeren ville ikke have besøg af brandfolk. (Foto: Kenneth Meyer)
En lejlighed på Grudhøj i Bagsværd stod i nat i lys lue - men ejeren ville ikke have besøg af brandfolk. (Foto: Kenneth Meyer)

Vis stort kort

20 beboere måtte ud af pudevåren på et ubelejligt tidspunkt, da der i nat klokken lidt i tre gik udbrød brand i en lejlighed på Grushøj i Bagsværd ved København.

Lejlighedens 54-årige beboer ville dog ikke lige sådan lade brandmændene komme til og slukke flammerne. Så det var først, da politiet fik frihedberøvet manden, at slukningsarbejdet kunne gå igang.

- Det tog lidt længere tid at få slukket branden, for manden var ikke tilfreds med, at brandvæsenet skulle ind i lejligheden. Der var lidt palaver frem og tilbage, indtil vi fik ham anholdt, siger vagthavende ved Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk.

Under branden blev beboerne sat i en evakueringsbus, hvor de kunne få en kop kaffe eller lægge sig og sove videre. Den 54-årige mands lejlighed er raseret af flammerne og nu ubeboelig. En nabolejlighed er også raseret, men ellers kunne alle beboere vende tilbage til deres hjem efter branden.

Årsagen til branden er ved at blive undersøgt i øjeblikket, ligesom den 54-årige vil blive afhørt omkring brandårsagen og hans manglende gæstfrihed.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere