Italiensk politi beslaglægger mafiaværdier

Værdier for tilsammen 120 millioner euro (knap 900 millioner kroner), som den italienske mafia ulovligt har raget til sig, er blevet beslaglagt af politiet

Det er hårde tider for den italienske mafia. Især de store grupper i mafiaby nummer et, Napoli, har det svært i øjeblikket.

Senest har politiet beslaglagt værdier for tilsammen 900 millioner kroner i området omkring den syditalienske by. Værdierne, som mafiaen er kommet ulovligt til, menes at tilhøre grupper med tilknytning til Camorra-fraktionen.

Blandt de beslaglagte sager er en kæmpe luksusbolig, dyre biler og 15 millioner kroner i kontanter. I alt har politiet beslaglagt 39 lejligheder, 43 garager, 17 stykker land og 15 firmaer. Blandt de beslaglagte firmaer er den største forhandler af Honda-motorcykler i regionen omkring Napoli.

Myndighederne har i de seneste måneder forstærket indsatsen mod mafiagrupperne, der hærger især det sydlige Italien.

Den seneste taktik med at beslaglægge mafiaens ejendomme og andre former for besiddelser er et forsøg på at komme den organiserede kriminalitet til livs. Desuden er en række personer med tilknytning til mafiaen anholdt.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere