Politiet jager sort Audi

Politiet har fået flere brugbare tips om en sort Audi, der i går var årsag til en voldsom soloulykke på Motorringvej 3 ved Brøndby

Den er et sted derude, men politiet er ved at spore sig ind på Audien og dens fører.

Siden Københavns Vestegns Politi i går efterlyste en sort Audi, er der kommet flere brugbare tip, som ordensmagten nu går efter. Audien kørte i går eftermiddag hasarderet på Motorringsvej 3 ved Brøndby syd for København, og var skyld i, at en mand mistede herredømmet over sin bil, hvorved bilen trillede rundt.

- Vi har ikke fundet den endnu. Men du kan roligt skrive, at vi har lidt at gå efter, i hvert fald, siger vagthavende ved Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk onsdag morgen.

Ulykken skete umiddelbart før klokken 16.58 i sydgående retning på Motorring 3 ved Brøndby vest for København. Føreren i den havarerede bil blev fastklemt og alvorligt kvæstet ved ulykken, mens Audien stak af i vestlig retning ad Holbækmotorvejen.

Et vidne har beskrevet Audien som en sort A3 eller A4.

- Vi er klar over, at der er forskel på de to modeller, men det var, hvad vidnet nåede at se. Hvis man har set en sort Audi køre hasarderet på enten Motorring 3 eller på Holbækmotorvejen omkring ulykkestidspunktet klokken 16.58 eller har andre oplysninger der kan føre os til bilen, bedes man kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48, sagde Kim Svenningsen til ekstrabladet.dk tirsdag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere