Audi kørte råddent - mand hårdt kvæstet

Politiet søger sort Audi, der kørte hasarderet og forårsagede ulykke på Motorring 3 ved Brøndby

Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en sort Audi, der i eftermiddag var årsag til en voldsom soloulykke, hvor en mand blev alvorligt kvæstet.

Ulykken skete umiddelbart før klokken 16.58 i sydgående retning på Motorring 3 ved Brøndby vest for København.

- Et vidne har fortalt, at føreren af Audien kørte meget hasarderet og var skyld i, at en mand mistede herredømmet over sin bil, hvorved bilen trillede rundt. Manden blev fastklemt og blev alvorligt kvæstet kørt til Glostrup Hospital med politieskorte. Han er heldigvis uden for livsfare. Audien stak efter ulykken af i vestlig retning ad Holbækmotorvejen. Vi ved ikke noget om føreren eller hvor mange, der var i bilen, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Kim Svenningsen, til ekstrabladet.dk.

Et vidne har beskrevet Audien som en sort A3 eller A4.

- Vi er klar over, at der er forskel på de to modeller, men det var, hvad vidnet nåede at se. Hvis man har set en sort Audi køre hasarderet på enten Motorring 3 eller på Holbækmotorvejen omkring ulykkestidspunktet klokken 16.58 eller har andre oplysninger der kan føre os til bilen, bedes man kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48, siger Kim Svenningsen til ekstrabladet.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere