Pistolrøveri i Hillerød

Butik med tilbehør til kæledyr lettet for dagens omsætning

To pistolbevæbnede røvere løb i aften med omsætningen fra forretningen Maxi Zoo i Hillerød, oplyser Nordsjællands Politi.

- De kom ind i forretningen klokken 18.56, og den ene truede med en pistollignende genstand ekspedienten til at udlevere kassebeholdningen. Udbyttet blev på nogle få tusinde kroner. De tog flugten til fods gennem butikkens bagdør og stak af ad enten Industrivænget eller Herredsvejen, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Per Thuesen, til ekstrabladet.dk.

Nordsjællands Politi anmoder offentligheden om hjælp til at identificere og pågribe de to gerningsmænd, der stak af med udbytte i en brun plasticpose og en hvid Maxi Zoo-plasticpose med rødt mønster.

Signalement af gerningsmændene:

A: Mand, yngre, 180 cm høj, almindelig af bygning. Iført mørkegrå/sort jakke med hætte, der var trukket op foran ansigtet, som var maskeret med en grå ansigtsmaske med øjenhuller. Iført sorte/mørke bukser. Af anden etnisk oprindelse end dansk.

B: A: Mand, yngre, 175 cm høj, almindelig af bygning. Iført mørk kort jakke med hætte, der var trukket op foran ansigtet, som var maskeret med en grå ansigtsmaske med øjenhuller. Iført mørke bukser. Af anden etnisk oprindelse end dansk.

Oplysninger om de to røvere kan gives til Nordsjællands Politi på telefon 49 27 14 48.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere