Nedsat straf for stilet-angreb

23-årig kvinde, der gjorde mand blind ved angreb med stilet-hæl, fik nedsat sin straf

En nu 23-årig kvinde var lettet, men fortsat ulykkelig, da hun i eftermiddag fik nedsat sin straf for at gøre en mand blind på det ene øje med en stilet-hæl i april i 2007.

Kvinden havde mødt manden på værtshuset Lanternen i Kolding, der opstod uoverensstemmelser, og ud på natten opsøgte kvinden, der var flankeret af to 'bodyguards', manden og gennembankede ham. Overfaldet endte med, at kvinden gentagne gange hamrede sin stilet-hæl mod mandens ene øje, hvilket kostede ham synet.

Hun blev oprindelig idømt to et halvt års fængsel for sin andel i overfaldet, men efter at en mentalundersøgelse havde fastslået, at kvinden er egnet til straf, blev straffen i dag nedsat til to års fængsel, hvoraf 1,5 år blev gjort betinget.

Afgørelsen kan ikke appelleres, og kvinden skal nu afsone et halvt års fængsel.

- Hun er lettet over at slippe med et halvt års fængsel, men er fortsat meget ulykkelig over hele sagen, som hun betegner som et mareridt. Hun benyttede muligheden i retten for endnu en gang at beklage over for forurettede, og sagde, at hun ville ønske, at det aldrig var sket. Straffen blev nedsat og en stor del blev gjort betinget under hensyn til den langvarige retssag, fordi det var en 'enlig svale' og på grund af kvindens gode personlige forhold, siger kvindens forsvarer, Mette Grith Stage, til ekstrabladet.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere