10-årig genoplivet i svømmehal

En 10-årig dreng døde på bunden af et svømmebassin i Hammel Svømmehal, men blev genoplivet af en bademester. Drengens tilstand er uvis

Drengen blev fundet livløs på 1,2 meters dybde. (Foto: hammelidraetscenter.dk)
Drengen blev fundet livløs på 1,2 meters dybde. (Foto: hammelidraetscenter.dk)

En frygtelig ulykke fandt i går sted i Hammel Idrætscenter, hvor en skoleklasse fra Søndervangsskolen i Hammel var til svømmetime i løbet af formiddagen. Pludselig lå en tiårig dreng dog livløs på bunden af det ene svømmebassin, der ifølge stiften.dk har en dybde på 1,2 meter.

- Jeg kan godt bekræfte, at der skete en ulykke, at drengen døde men heldigvis blev genoplivet på grund af et glimrende stykke arbejde fra vores bademester, udtaler Centerleder i Hammel Idrætscenter Ebbe Støvring til ekstrabladet.dk.

Af hensyn til familien har centerlederen dog ikke yderligere kommentarer til sagen.

- Jeg har lovet familien ikke at udtale mig yderligere, indtil vi ved, om drengen overlever uden mén. Det var en vanskelig og træls oplevelse, som heldigvis endte umiddelbart godt, siger Ebbe Støvring.

Hvorfor drengen pludselig lå livløs, selvom klassen var under opsyn fra lærerne, og hvor længe han var ved bevidstløshed, er endnu uvist. Ifølge stiften.dk gik der dog hele 25 minutter, før lægeambulancen nåede frem til stedet.

Det har ikke været muligt at få drengens nuværende tilstand oplyst.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere