Politiet jagter brystbombes voldsmand

Politiet har endnu ikke fået fat på den mystiske mand, der lørdag nat tævede 'Paradise Hotel'-baben Susan K for øjnene af hendes kæreste

Susan K efter det grimme overfald. (Privatfoto)
Susan K efter det grimme overfald. (Privatfoto)

En regulær omgang tæsk.

Den 35-årige blonde brystbombe fra TV 3-serien 'Paradise Hotel' Susan K er ikke i tvivl om, hvad hun skal kalde de knytnæveslag, der ramte hende i ansigtet lørdag nat på vej hjem fra endnu en bytur i hovedstaden.

Den endnu uidentificerede gerningsmand har dog indtil videre haft held til at slippe af sted med sin forbrydelse, men sagen bliver efterforsket af Københavns Politi.

- Der er ingen anholdt eller sigtet i sagen, siger vagtlederen på Station City til Ritzau.

Susan K fortæller til seoghoer.dk, at hun under byturen blev overfuset med skældsord som 'luder' og lignende. Det fik hende til at svare igen.

Men det skulle hun ikke have gjort. For den aggressive mandsperson gik efterfølgende løs på den barmfagre reality-stjerne, som han slog adskillige gange i hovedet, inden Susan K's 'Robinson'-kæreste Søren Petersen kunne nå at blande sig.

- Han skal bare knaldes. Jeg vil finde ham - det her skal han ikke slippe godt fra, sagde en hævngerrig Susan K til Se og Hør få timer efter overfaldet.

Indtil politiet får et gennembrud i voldssagen, må hun dog væbne sig med tålmodighed, mens det hævede ansigt finder tilbage til den form, som 'Paradise Hotel'-seerne kender.

Susan K kan dog ikke forvente særbehandling hos politiet på grund af sin berømmelse.

- Vi efterforsker sagen som en almindelig voldssag, siger Station Citys vagtleder til Ritzau.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere