51-årig mand forsvundet i Kokkedal

Politiet efterlyser den 51-årige Kent Jensen, der er forsvundet fra sin bopæl i Kokkedal i Nordsjælland

Politiet efterlyser den 51-årige Kent Nielsen, der er forsvundet fra sit hjem i Kokkedal. (privatfoto)
Politiet efterlyser den 51-årige Kent Nielsen, der er forsvundet fra sit hjem i Kokkedal. (privatfoto)

Nordsjællands Politi efterlyser nu den 51-årige Kent Jensen, der har været væk i over en måned.

Han er sidst er set 15. oktober 2009 klokken 06:50, da han forlod sin bopæl i Kokkedal på cykel. Ifølge politiet beskriver Kent Jensens familie ham som deprimeret i tiden op til, at han forsvandt.

Han har tidligere været selvstændig, men havde ifølge politiet ikke noget arbejde i tiden op til sin forsvinden.

Mobilen ikke brugt siden 18. oktober
- Han er enten gået, fordi det hele har været for meget, og så har han gjort skade på sig selv. Eller han er gået for at komme væk fra det hele. Det er de to teorier vi har, siger vicepolitikommissær Morten Bejerholm Christensen fra Helsingør Lokalpoliti i Hørsholm til ekstrabladet.dk

I tiden efter, Kent Jensen forsvandt, forsøgte politiet først at spore ham uden at inddrage offentligheden. Blandt andet har de sporet hans mobil, der imidlertid blev brugt sidste gang allerede den 18. oktober klokken 16.31 i nærheden af Egedalsvænge 7 i Kokkedal.

Cyklede på blå SCO
Kent Jensen beskrives som 175 cm høj og almindelig af bygning. Han har gråt halvlangt hår med lidt krøller og briller med stålstel. Da han forsvandt var han iklædt sort halvlang jakke med grå stribe på siden og mørke eller blå jeans.

Kent Jensen forlod sit hjem på Bygvænget 105 i Kokkedal på en blå herrecykel af mærket SCO.

Vidner, der mener at have set Kent Jensen, skal kontakte vicepolitikommissær Morten Bejerholm Christensen, Helsingør Lokalpoliti i Hørsholm, på telefon 4927 1448. Udenfor kontortid kan politiet kontaktes på 114.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere