Joons far i sorg: Kom nu hjem

19-årige Joon Young Holsner har været forsvundet i 39 dage, siden han 15. oktober forlod sit hjem på Østerbro. Politiet betragter det som en selvmordssag, men den køber familien ikke. Joon er en glad dreng

Joon Young Holsner forsvandt sporløst den 15. oktober. (Privatfoto)
Joon Young Holsner forsvandt sporløst den 15. oktober. (Privatfoto)

- Jeg prøver at opretholde en normal hverdag, men det er umuligt. Jeg er helt tom indeni, og tænker kun på, hvis Joon dog bare ville komme slentrende ind ad døren, og sige 'hej far'.

Karsten Lønborg Hansens 19-årige søn har været forsvundet i 39 dage. Politiet er overbevist om, at Joon Young Holsner har begået selvmord, og håbet om at finde hans elskede dreng i live svinder dag for dag.

Baggrund: Joons forsvinden.

- Det er så svært at holde håbet oppe efterhånden. Det værste er, at vi ikke aner noget. Uvisheden. Det fylder os med tomhed, siger Karsten Hansen om hans og famliiens hårde tid.

13.000 savner Joon på Facebook
Familien er blevet tilbudt krisehjælp af politiet, og har alle takket ja.

På Facebook er gruppen 'Hvor er Joon?' efterhånden vokset til over 13.000 medlemmer. Mange tilkendegiver i gruppens forum, at de ikke tror på selvmord. Joon er - eller var - en glad person, på trods af at hans mor døde for to år siden.

- Jeg er enig med dem. Det giver ikke mening, at han skulle have begået selvmord. Han var ikke ked af det over noget. Desuden lod han lyset brænde og fjernsynet stå tændt, da han forlod sin lejlighed, siger Karsten Hansen.

Nødvendigt at støtte hinanden
Han frygter derimod, at Joon er blevet udsat for en forbrydelse.

- Der er jo noget, som tyder på det. Nu er der gået over en måned uden livstegn. Han har hverken brugt penge eller brugt sin mobil i den periode. Det er meget mærkeligt, siger han til ekstrabladet.dk.

Men familien bliver ved med at håbe på, at Joon vender uskadt hjem. De mødes tit for at hjælpe hinanden med at samle tankerne.

- Her om mandagen mødes vi f.eks. til mandags-mad, hvor vi snakker tingene igennem med hinanden. Det er nødvendigt i en tid, hvor man mest af alt bare føler tomhed, siger Karsten Lønborg Hansen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Københavns Politi til denne artikel.

1 af 2 Famiie og venner efterlyser stadig Joon Young Holsner, selv om det er svært at bevare håbet om, at han er i live. (Privatfoto)
2 af 2 Joon Young Holsner forsvandt sporløst den 15. oktober. (Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere