Tre dømt for vold på Nasa

Et overfald, som ingen i første omgang blev dømt for, har nu kostet markante fængselsstraffe til tre unge mellem 25 og 31 år

Hvad byrettens øjne ikke kunne se, stod til gengæld klart for landsretten. Så tre unge mænd er nu sendt i fængsel for et råt overfald på instedet Nasa i København.

Det var en sen nat i august sidste år, at to mænd med udenlandsk baggrund blev slået ned. Den ene fik brækket næsen, mens den anden blev slået og sparket så voldsomt, mens han lå ned, at han måtte i respirator på hospitalet med blødning i hjernen.

Politiets bedste bevis var billeder fra overvågningskameraet, men Københavns Byret mente ikke, at det var godt nok til en domfældelse. Nu har Østre Landsret så behandlet sagen og to af de fire tiltalte har fået et års fængsel. En tredje har fået halvandet år bag tremmer, da han tidligere er dømt for vold, mens den fjerde blev frifundet.

Sagen blev i første omgang udråbt som en del af bandekonflikten, da der også var medlemmer af Hells Angels på baren den aften. Men den teori er politiet senere gået væk fra.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere