Politiet gav skideballe for fupbortførelse

En gruppe tjetjenske mænds aktion mod en kvinde udviklede sig til storalarm om bortførelse i Nordsjælland, men det viste sig at være del af et bryllupsritual

En kraftig påtale og et opfordring til at orientere politiet forud blev resultatet af et tjetjensk bryllupsritual, som fredag fik alarmklokkerne til at bimle hos politiet.

Politiet kom op i det røde felt, da en kvinde tilsyneladende blev bortført fredag ved middagstid nær asylcentret i Sandholm ved Allerød.

Men efter et par timer viste det sig, at tre-fire mænds nummer med at tvinge den tjetjenske kvinde i en rusten Volvo på polske nummerplader slet ikke var gjort i ond mening.

Det var bare led i et tjetjensk bryllupsritual, hvor en kæreste må bortføre den udkårne - men vel at mærke først efter aftale med forældrene.

Den 26-åriges mor, som overværede optrinnet, var absolut ikke med på spøgen. Hun blev skræmt fra vid og sans og var fredag eftermiddag indlagt på sygehuset i Hillerød.

Mændene og kvinden dukkede selv op ved politistationen i Hillerød, hvorefter den storstilede eftersøgning blev afblæst.

- Der bliver intet efterspil, men næste gang må de gerne orientere politiet på forhånd - og svigermor, siger vagtchef Per Thuesen i Nordsjællands Politi.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere