Louises tragiske liv

Suldrup-sagen: Louise Laursen blev knækket af et liv fyldt med vold, druk og pillemisbrug, skriver B.T. Hun forsøgte selvmord flere gange

Louise Laursen fik tæsk af sin far fra barnsben og udviklede et alkoholmisbrug. Som ung forsøgte hun selvmord to gange. (Foto: Ernst Van Norde)
Louise Laursen fik tæsk af sin far fra barnsben og udviklede et alkoholmisbrug. Som ung forsøgte hun selvmord to gange. (Foto: Ernst Van Norde)

Da Louise Laursen sidste lørdag blev fundet død i sit hjem, var det efter alt at dømme kulminationen på et liv så hårdt, at de fleste mennesker var bukket under.

Den 40-årige kvinde, som '06-'07 sad varetægtsfængslet i 14 måneder, tiltalt for drabet på sin mor, men blev frikendt af et nævningeting, voksede op i et hjem præget af vold, druk og medicinmisbrug, skriver B.T. fredag.

Var mor for sine søskende
Ifølge avisen fik hun som barn tæsk af sin far, lægen Jan Flachmeyer, og skulle selv trække bukserne af, når hun skulle have endefuld.

- Når min far blev tosset, var jeg rigtig, rigtig bange. Han råbte, skældte og slog. Jeg fik endefuld og ørefigner, sagde hun før sin død til forfatteren Dennis Drejer, som har skrevet bogen 'Man sagde hun slog sin mor ihjel'.

Hun måtte også ved gentagne lejligheder se sin mor, Hanne Flachmeyer, få tæsk af faren.

Da Louise Laursen var 11 år gammel, var hun den ældste i en børneflok på fem, og på grund af morens stigende alkoholmisbrug og stofmisbrug måtte den lille pige agere mor for sine yngre søskende, skriver B.T.

Blev kaldt møgtøs
- Det værste var, at min far kaldte mig for møgtøs og møgunge, og jeg vidste ikke hvorfor. Jeg havde topkarakterer i skolen, mit værelse var sirligt ryddet, og jeg passede altid mine søskende, siger hun i bogen.

Louise Laursen fik mavesår som 16-årig og flyttede hjemmefra - til København - som 18-årig. Hun blev alkoholmisbruger i en ung alder, og begik selvmordsforsøg to gange - begge gange med piller.

Første gang på grund af ulykkelig kærlighed og anden gang efter en provokeret abort, skriver B.T.

Hendes far blev aldrig tiltalt for mordet på moren, selv om Louise Laursen blev renset for mistanke, og han var den eneste anden mistænkte.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere