Lejemorder anholdt efter videoklip

De italienske myndigheder har anholdt en formodet hitman efter offentliggørelsen af rystende likviderings-video. Advarsel: Voldsomme billeder

Mafia-mordet blev filmet af et overvågningskamera, og nu har politiet anholdt en mistænkt.
Mafia-mordet blev filmet af et overvågningskamera, og nu har politiet anholdt en mistænkt.

Politiet i Napoli har anholdt en mistænkt lejemorder, hvis iskolde likvidering af en lokal gangster blev filmet af et overvågningskamera og offentliggjort i Italien.

27-årige Costanzo Apice blev arresteret torsdag efter et tip fra offentligheden, efter at myndighederne i sidste måned offentliggjorde det rystende videoklip, som viste mordet på den 53-årige Mariano Bacio Tarracino.

Mariano Bacio Tarracino, som var kendt af myndighederne for sine forbindelser til mafiaen, blev skudt i baghovedet, mens han nød en cigaret foran en bar i Sanita-kvarteret i maj.

Mens Tarracino falder om på en blodpøl på fortovet, lader adskillige vidner på stedet som om, de intet har set eller hørt.

Napoli er Italiens tredjestørste by og hjem for forbrydersyndikatet Camorra. Årtier med blodige opgør i den kriminelle underverden har gjort indbyggerne forhærdede og lært dem, at det er klogt at kigge den anden vej, når skuddene knalder.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere